Skip to main content
  • Binnenzonwering

  • Binnenzonwering

Rolgordijnen zijn ideaal voor elke woonstijl. Door de grote hoeveelheid kleuren en materialen passen ze in ieder interieur.

De juiste transparantie van het rolgordijn zorgt ervoor dat je prachtig met het daglicht kunt spelen. Op de slaapkamer is een verduisterend rolgordijn natuurlijk prettig, maar in de woonkamer heb je misschien voorkeur voor een transparante stof. 

Geef het rolgordijn een extra stijlvolle uitstraling met de verschillende beschikbare upgrades.

Kortom, je kunt je rolgordijnen perfect matchen met jouw interieurstijl. Wat dacht je bijvoorbeeld van zwarte systemen bij een zwart rolgordijn? Precies, dat is pas een stylish totaalplaatje!

Vouwgordijnen zijn al jaren een populaire raamdecoratie. Ze geven de ruimte een warm en sfeervol effect. Het is de perfecte raamdecoratie voor de woonkamer, keuken én slaapkamer. De vouwgordijnen worden altijd op maat gemaakt en je hebt keuze uit verschillende verduisterende of lichtdoorlatende rijke stoffen en kleuren.

Naast het feit dat de raamdecoratie warmte en sfeer in huis brengt, is het ook een heel praktisch raamdecoratie product. Want door de keuze uit transparante, lichtdoorlatende of verduisterende stoffen voor het vouwgordijn kun je oneindig met het licht spelen en zorgen voor de juiste lichtinval én privacy.

Vouwgordijnen passen bij iedere interieurstijl. Kies bijvoorbeeld voor vouwgordijnen wanneer je een landelijke stijl in huis hebt. Dit zorgt voor de juiste sfeer in de ruimte. Je kunt zelfs kiezen om de gordijnen van baleinen of tunnels aan de voor- of achterzijde te voorzien. Bovendien is het ook mogelijk de gordijnen elektrisch te bedienen. Handig!

Duorolgordijnen bestaan uit horizontale banen die met een uniek ontwikkeld systeem achter elkaar geschoven kunnen worden. Door het transparante karakter hebben duorolgordijnen iets weg van vitragegordijnen, maar dan met een strak visueel effect.

Bij een duorolgordijn draait het om de transparantie. Door de combinatie van een transparante, semi-transparante en verduisterende stof kun je het daglicht filteren op een manier die past bij je interieur en het moment van de dag. De lichtinval is eenvoudig te regelen met de bediening. Naast de standaard duorolgordijnen bestaan er ook elektrische duorolgordijnen. Hiermee reguleer je vanaf je bank, stoel of bed makkelijk de lichtinval met een afstandsbediening.

Het is bij duorolgordijnen op maat zelfs mogelijk om te kiezen voor verduisterende horizontale banen. Daardoor kun je met het duorolgordijn een ruimte ook verduisteren. Ideaal voor bijvoorbeeld de slaapkamer. Bovendien houden ze naast licht ook geluid tegen.

Plisségordijnen op maat komen helemaal tot hun recht in jouw interieur. Het is een veelzijdig, decoratief, trendy en functioneel raamdecoratie product. Geschikt voor iedere raamvorm. Een plissé bestaat uit één laag gevouwen stof, die zich als een harmonica opvouwt als deze wordt opgetrokken. Duette® is de raamdecoratie waar decoratief, functioneel en energiebesparend perfect samen gaan. Een Duette® gordijn bestaat uit twee geplisseerde stoffen, waardoor de koorden niet of nauwelijks zichtbaar zijn.

Aluminium jaloezieën filteren het daglicht prachtig en zijn de perfecte oplossing voor ieder raam. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in vele kleuren en gemakkelijk in onderhoud. Aluminium jaloezieën zijn leverbaar in verschillende lamelbreedtes: 16 mm, 25 mm, 35 mm en 50 mm. Meer sfeer creëren in huis? Met houten jaloezieën krijg je dat in iedere woonruimte voor elkaar. Deze natuurlijke raambekleding zorgt direct voor een warme en knusse sfeer binnenshuis.

Lamellen zijn het ideale raamdecoratie product voor grote raampartijen. Ze filteren het daglicht prachtig en gesloten biedt het voldoende privacy.

Bij verticale lamellen denken we als snel aan stoffige kantoorruimtes en huiskamers met een retro woonstijl. Tegenwoordig kun je het zelf zo flitsend maken als je maar wilt. Je krijgt de keuze uit meerdere materialen, zoals PVC, aluminium en textiel. Daarnaast zijn de textiel lamellen verkrijgbaar in transparante-, semi-transparant- en verduisterende stoffen.  

Paneelgordijnen bestaan uit grote panelen stof die je los van elkaar kunt verschuiven. Door de vele mogelijkheden creëer je altijd een uniek raamdecoratie product dat helemaal bij jouw woonwensen past. Zo kun je per paneel een andere kleur of transparantie kiezen en bepaal je zelf op welke manier je ze wilt bedienen. Hierdoor kun je gedurende de dag optimaal afwisselen met de hoeveelheid en intensiteit van het daglicht.

Deze opties maken het mogelijk om de panelen geheel naar eigen wens af te stemmen op je interieur, persoonlijkheid óf passend bij de huisstijl van je bedrijf. 

Shutters zijn een van de meest sfeervolle soorten raamdecoratie. Ze voegen direct warmte toe aan je interieur en is daarmee een populaire raamdecoratie. Shutters worden op maat gemaakt, waardoor er voor elk raam een passende oplossing is. Je bepaalt de lichtinval voornamelijk door het openen en sluiten van de shutterlamellen. Dit kan met een bedieningslat of met ClearView, dat is een verborgen bediening waarbij je een willekeurige shutterlamel kantelt waarna de overige lamellen vanzelf volgen.